De onderste steen boven,

of wat doet die vis daar?

Mercurius de planeet die staat voor communicatie is gewoonlijk een snel lopende planeet die maar een paar weken in een dierenriem teken blijft.  In oktober is dat anders! Vrijdag gaat Mercurius het teken Schorpioen in. Schorpioen staat voor transformatie en diepe (verborgen) gevoelens.
Mercurius zal zijn best doen om ons te overtuigen dat het de moeite waard is om nou eindelijk die gebruiksaanwijzing eens te lezen en te ontdekken hoe het nu echt zit! Maar ook dat in ons naar boven halen wat we nog lekker toegedekt hielden. We zullen ook willen weten waarom? Waarom doet de juf op school zo tegen mijn dochter, waarom behandelt mijn chef mij  op die manier, waarom reageer ik zo vanuit mijn beperkingen in plaats van uit liefde? Een en ander kan nog een nuttige, stimulerende confrontatie opleveren vooral als Mercurius retrograde (schijnbaar terugloopt) gaat in oktober en november.
Om je wat meer inzicht en doorzicht te geven geef ik in oktober 10% korting op alle readings en coaching.
Meer info over Mercurius  op Mark Husson’s website http://www.12house.com/home/powerpeekhtml.cfm

nieuwsgierig
nieuwsgierig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.