2014 een jaar vol belofte

Heerlijk weer zo’n nieuw jaar voor ons! Het grootste nieuws voor mij is dat Gopal Baba in augustus naar Nederland komt. Gopal Baba is een Indiase meester die een voorbeeld is van eenvoud en liefde. Hij spreekt niet veel maar in zijn blik en energie gebeuren wonderbaarlijke dingen. Gopal Baba zal veel in een tempel in Onderdijk zijn maar hij is niet verbonden met een enkele godsdienst. Swami zoals ik hem noem is hier om iedere oprechte zoeker naar de essentie van het leven te ondersteunen en bemoedigen. Om samen zijn komst voor te bereiden zodat we zo open mogelijk kunnen zijn voor zijn stralende liefdevolle energie heb ik een uitgebreide agenda en je vindt hem HIER! DSCN0671

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.