Zomerweer, weer zomer!

Wat houd ik toch van Hollands zomerweer, een frisse wind, af en toe een wolkje voor de zon, op het moment dat je het net te warm krijgt, heerlijk! En zeker na een koude lente en een paar moesson dagen waardeer je de Hollandse zomer dubbel!
Wat mij ook altijd opvalt is dat mensen vrolijker zijn, vaker een gesprek beginnen en massaal buiten willen eten.
Picknicken, barbecuen, op het balkon ontbijten….het lijkt of we elk straaltje zon willen opslurpen. een buffertje willen aanleggen voor de winter.
Als ik de natuur zo uitbundig zie dan kan ik mij haast niet voorstellen dat over een week of 20 alles weer zoveel donkerder is, en midden in de winter kan ik mij soms moeilijk voorstellen dat ik na een paar maanden weer heerlijk buiten zonder jas kan fietsen met de wind door mijn haren. Daarom houd ik van souvenirs, kleine voorwerpen die mijn herinnering voeden, mijn eigen kleine magische bevroren geluksmomentjes.
Hebbedingetjes om in de winter bij weg te dromen. En de mooiste vind ik in de natuur of tweede hands winkeltjes.
Iets tastbaars heeft toch een heel andere energie dan een foto op mijn telefoon. Mijn thema voor deze zomer is verbinding, en ik laat jullie weten wat voor souvenirs ik daar bij ga ontdekken. Fijne zomer allemaal, IMG_0327vol magische ont-dekkingen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.