Spring is in the air. Orakel kaarten voor de lente!

 

Terwijl het nieuwe leven zich overal om ons heen aankondigt is het fijn om ook zelf even stil te staan.
Welke aspecten van je leven wil jij meer in de zon zetten.
Ik heb het Universum gevraagd wat ons daarbij kan helpen de komende maanden. De kaarten die ik getrokken heb komen uit het kaartspel van Colette Baron-Reid, Wisdom of the Oracle.

21 Maart tot 21 April: Mending(repareren)-  Twee elfen meisjes maken samen een slinger van vlaggetjes, om die in de ochtend hemel op te hangen. Dit is een tijd van bruggen naar elkaar bouwen en samen aan de slag te gaan. Samen kunnen we zoveel meer! Het is een tijd om te vergeven en los te laten. Je hebt de kracht in je om oude wonden te genezen. Vraag jezelf af: Wat zou Liefde doen in deze situatie?

21 April tot 21 Mei: Blessed (gezegend)- Een sprookjes figuur met elementen van de zee(emotie) en de lucht(denken) zweeft in een lavendelkleurige wereld. Voelen wat je herkent en herkennen wat je voelt. In mei is de natuur in ons deel van de wereld een feest van bloesem en vogelzang. Het tellen van je zegeningen is de manier om je bewust te worden van wat er allemaal klopt in je leven. En je weet, wat je uitstraalt trek je aan, hoe dankbaarder je je voelt, hoe meer er op je pad komt om dankbaar voor te zijn! Houd je ogen en je hart open deze maand voor onverwachte cadeautjes uit het Universum.

21 Mei tot 21 Juni: Why? (waarom)- In het warme zomeravond licht benaderd iemand een gevleugeld boek, symbool voor diepere wijsheid. Aan de hemel hangt de vlaggenslinger van de eerste kaart. Welke vragen leven er nog in je, welke antwoorden zoek je in je hart en in de wereld, en waarom?! Durf vragen te stellen in deze maand, vragen aan jezelf, vragen aan je partner, vragen aan het universum. Vragen betekent een deur open doen, er ontstaat een opening. De vraag is belangrijk, een goede vraag draagt het antwoord al met zich mee…

 

Wil je een persoonlijke reading stuur dan je mail met een duidelijke vraag naar sita@reiki-alkmaar.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.