Reiki en coaching, dit zeggen anderen…

Alles wat ik doe, doe ik met mijn hart en ziel, mensen raken geïnspireerd en krijgen nieuwe perspectieven. Ik hou ervan om praktische handvatten te geven die je gelijk in praktijk kunt brengen. Op die manier ontdekken we steeds weer nieuwe dingen en vergezichten, want net als jij raak ook ik nooit uitgeleerd! Dit is wat een paar van “mijn” mensen zeggen over mij….

 

Sita werkt rustig, respectvol, onconventioneel en holistisch met mensen aan hun groei en ontwikkeling. Ze combineert daarbij het fysieke (o.a. via Reiki), het mentaal-emotionele (o.a. via het gesprek), met het spirituele (o.a. via Soulcoaching® kaarten en de wijsheid van de Guru).
Sita biedt daardoor inzicht, wijsheid en rust in omgaan met hectiek van alledag. Ze begeleidt mensen in het ontdekken van hun ware zelf. Ze geeft mensen moed om daarmee door het leven te gaan. Het laatste vooral door haar eigen manier van daar mee om gaan.
Je krijgt bij Sita altijd meer dan waar je voor kwam of dacht. Ga je bijvoorbeeld voor een Reiki behandeling dan kom je niet alleen fysiek beter, maar ook spiritueel verrijkt terug. En waarschijnlijk heb je heel veel tips en food for thought gehad. Het is altijd fijn om met haar aan de slag te zijn. Dr.ir.Reynold Chandansingh                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Toen ik na een vrij heftige periode in mijn leven bij Sita terecht kwam, was een van de eerste dingen die me opviel, dat ik bij haar gewoon mijn verhaal mocht doen, zonder dat ze hier over oordeelde. Ik kwam toen voor een reikibehandeling (ik had nog nooit van reiki gehoord) en dit voelde zo goed dat ik zelf reiki wilde leren. Tijdens de -uit een aantal intensieve dagdelen bestaande- reiki I cursus vertelde Sita ook heel veel en heel open over haar eigen processen. Ze stond zowel tijdens als na de cursus klaar om vragen te beantwoorden en zo nodig een stukje extra begeleiding te geven. Na verloop van tijd heb ik ook de reiki II cursus bij Sita gedaan en ben het afgelopen jaar in een klein groepje met de Mastertraining bezig geweest. Tijdens de Mastertraining gaf Sita ons veel huiswerk, stond open voor onze inbreng en (zoals ik al gewend was tijdens reiki I en II) mochten we haar altijd benaderen voor vragen. En zoals Sita zelf wel eens zegt was ze tijdens deze Mastertraining vooral een “medereizigster” die (vanuit haar ervaringen) met ons mee liep op deze voor ons nieuwe weg. Surya de Graaf                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Sita’s coaching heeft mij al veel mooie, zinvolle en goede inzichten gegeven. Er was een periode in mijn leven dat ik mij heel onzeker voelde. Dankzij Sita’s Reiki behandelingen en de waardevolle  begeleidende gesprekken, kreeg ik mijn eigenwaarde weer terug. Zij was er voor mij als ik haar nodig had en is dat nu nog steeds. Dineke Koot                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Het begon 15 jaar geleden met zomaar een kennismakingsavond bij Sita thuis.
De gastvrijheid en warmte overviel mij toen een beetje. Al gauw waren deze gevoelens gewoon en vanzelfsprekend. Ik vond wat ik vinden wilde en het gaf een tevreden gevoel van binnen. Mijn ervaring door de jaren heen was dat Jij spiritueel groeiende was. Achteraf is dit een prachtige ervaring om dit te mogen te delen. Je huis is een plek van toewijding, bezinning,  liefde en rust, wat goed voelt. Nu na al die jaren van groeien, ben ik ook zelf ingewijd tot Master Sita ik heb het altijd fijn en indrukwekkend gevonden dat ik jou heb mogen ontmoeten. Ik ben het Universum  elke dag hier nog dankbaar voor. Cor de Leeuw                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 Door toeval kwam ik in aanraking met Sita, nadat ik al in het bezit was van Reiki 1 en 2, omdat ik op zoek was naar een adres waar ik verder kon gaan met de wonderlijke reis in Reikiland. De reden waarom ik juist bij haar mijn masterschap wilde doen was en is omdat zij groot is in haar eenvoud en en wijs in haar bescheidenheid. Zodra je in haar huis binnenkomt voel je je thuis en geeft ze je het gevoel dat je welkom bent, ook op momenten dat het haar niet zo goed uitkomt. In het verleden ben ik ook mensen tegen gekomen die zichzelf heel interressant en belangrijk vonden omdat zij een graad in Reiki hadden behaald en die er bovendien alleen op uit waren hun “kennis” uit te dragen om er vervolgens  zelf financieel beter van te worden en niet te kijken wat de individuele student nodig had. Bij Sita betaal je naar draagkracht en als je haar betaalt gaat dat geld bovendien niet helemaal naar haar zelf, maar de helft naar een goed doel. Al deze aspecten spreken mij erg aan en dat zijn voor mij de motieven geweest om met haar in zee te gaan. Ik ben het Universum nog steeds dankbaar dat zij op mijn levenspad is gekomen. Noor vd Woerd

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.